Extra privelessen in de MEIVAKANTIE !

Nieuws

Extra privelessen in de MEIVAKANTIE !

zwemles lesgever met leskind rugligging

Maak nu een tussensprint of eind sprint naar je zwemdiploma. Extra Privélessen volgen kan vanaf 30-4 t/m 10-5-2024. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Ga je niet op vakantie dan kan je naast de "gewone" zwemlessen die tijdens de meivakantie doorgaan, extra privélessen volgen.

Heeft jou kind meer persoonlijke aandacht nodig om het zwemmen goed onder de knie te krijgen? Of een tussensprint maken naar het volgende niveau of diploma?

Schrijf dan in voor de extra privélessen in de MEIVAKANTIE op dinsdag t/m vrijdag om 13.00-14.30 uur en alleen op woensdag van 11.00-12.30 uur, voor alle niveaus. Deze privélessen duren een half uur met maximaal 2 leskinderen en 1 instructeur. Optimale aandacht voor je kind, de prijs is € 29,95 per zwemles, per leskind.

Inschrijven kan vanaf maandag 15 april vanaf 09.15 uur en direct betalen kan tijdens de openingsuren van de receptie van het zwembad.

Schrijf snel in want VOL = VOL.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.